За Нас

 

Фирма “ЛОРИВ“ ЕООД е с дългогодишно присъствие на пазара и е специализирана в  извършването на изпиране, химическо чистене, сушене и гладене на бельо и хотелски постелъчен инвентар, работно облекло, одеяла, пердета и завеси, машинно пране на килими и др. Фирмата ни е създадена с основна цел да предложи на хотели, СПА центрове, ресторанти, почивни бази, детски градини и др. експресно изпиране на бельо с високо качество и конкурентни цени.

Прането за всеки клиент се извършва индивидуално, съобразено с всички изисквания и норми на РЗИ и българското законодателство. Услугите се извършват само с професионални препарати на фирма КРИСТЕНС – Белгия, НЕНЧОНИ – Италия, КРОЙСЛЕР - Германия. Фирмата работи с високотехнологично оборудване и индустриални машини на водещи производители - Мiele, Electrolux, Primus, гарантиращи най-високо качество. Именно това е наш основен приоритет.

Съгласно изискванията на световно утвърдените  стандарти, разполагаме със следните сертификати:

  • внедрена система за контрол на качеството ISO 9001:2015
  • внедрена система по отношение на околната среда ISO 14001:2015
  • внедрена система за управление на условията и безопасността при работа 45001:2018

 

„ЛОРИВ“ ЕООД притежава три собствени бази на територията на град Стара Загора, от които една е специализирана за изпиране на болнично бельо, друга – за хотелско бельо и две ателиета за химическо чистене. Разполагаме със собствен автопарк, с което се гарантира експедитивност и своевременно реагиране на желанието на нашите клиентите. Транспортната услуга е безплатна за град Стара Загора и региона.

Наши приоритети винаги са:

  • качество
  •  експедитивност
  •  коректното обслужване
  •  конкурентни цени

ПЕРЕМ ПО – БЪРЗО, ОТКОЛКОТО ЦАПАТЕ!